Huru Beach Party - Action şi Arcade - Jocuri online - depresia - telefon de urgenta
Sâmbătă, 2017-11-25, 2:25 PM
Bine aţi venit Vizitator

     Depresia 

     Telefonul de Urgenta

Jocuri online

Principală » Jocuri online » Action şi Arcade

Huru Beach Party

Huru Humi™ mania hits the beaches of America! Help Lindsey earn enough money to enter her volleyball team in a school tournament by catering to her friends as they visit the coast.
Rating: 0.0/0
Contoare: 128/8/26
Total comentarii : 1
1  
jgn jadi bodoh anonymous says:March 26, 2012 at 1:04 amaku tak kata pun aku yg spm fail itu.jika aku fail baamigana aku boleh dpt 4a dlm spm dan melanjutkan pelajran ke uitm penang?tapi apa yg aku sebut adalah kepada kau tu.aku berkata kepada kau jgn senang hati merendah rendahkan keupayaan org lain sbg otak sempitlah,tak berfikir jauhlah,tahap spm lah,bodoh englishlah dan macam2 lagi . perassan takbur dan riak dalam diri kau.aku yg membaca komen kau menghina seseorg disini pun terasa geram dgn sikap kau yg terlampau angkuh.satu saja aku nak tanya, adakah kau rasa semua pengunjung didalam blog nara ni mempunyai idea dan pandangan serupa dengan apa dalam kepala otak kau??tidakkah kau tahu manusia ini diciptakan dengan berbagai jenis ciri.berbeza dari sudut fizikal,IQ,emosi,dan sebagainya?tidakkah kau tahu? jika sekalipun engkau nak menegur orang dan menunjukkan betapa CERDIKNYA kau itu,tak perlulah sampai merendah2 kan diri mereka. tambahan pula eksyen nya kau handal english(kononnya la).pasal isu nama “nick name” pun jadi isu.aku terbaca sindiran kau pada budak bernama “ak yg comel”(kalau tak silaplah)..kau sindir2 apa itu ak ak. org bijak perlu ke komen bodoh seperti kau pasal ak pun nak jadi isu?aku memag boleh baca antara komen kau yg banyak sarcasm,tp bukan semua komen perlu dibuat sarkastic.bertempatlah pun nak buat sarkastic.”masakan pokok bergoyang kalau tiada angin”. “masakan org ramai marah kalau kau tak cari hal”.aku pun malas nak bertekak dengan kau.cuma buat yg terakhir aku nak kongsi kau itu apa penyakit narsisistik.antara simptom2 dia.kalau rasa ada banyak sangkut kena dengan kau,pandai2 lah kau jumpa pkar psikologi.salam dan jumpa lagiSymptoms of Narcissistic personality disorder include, but are not limited to:-Reacts to criticism with anger, shame, or humiliation-May take advantage of others to reach his or her own goal-Tends to exaggerate their own importance, achievements, and talents-Imagines unrealistic fantasies of success, beauty, power, intelligence, or romance-Requires constant attention and positive reinforcement from others-Easily becomes jealous-Lacks empathy and disregards the feelings of others-Obsessed with oneself-Mainly pursues selfish goals-Trouble keeping healthy relationships-Is easily hurt and rejected-Sets unrealistic goals- Wants “the best” of everything-Appears as tough-minded or unemotionalsumber: American Psychiatric Association.*boooo00ooo..padan muke kau ANONYMOUS..hahaha..b'lagak bijak knon..dkt cni rmai bnci kau, mst dkt luar lg rmai yg bnci dgn prangai kau yg mcm gtu.Hot debate. What do you think? 8 2

Prenume *:
Email *:
Cod *: